Івано-Франківськ

На Прикарпатті екс-начальниця відділення «Укрпошти» привласнила майже 160 тисяч гривень

В ході розслідування жінка відшкодувала гроші в повному обсязі.

a2f3527b724af538d782dda70142a123 preview w440 h290

Під процесуальним керівництвом Калуської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишньої начальниці одного із відділень поштового зв’язку за несанкціоновані зміни інформації в автоматизованій системі та привласнення чужого майна, яке було їй ввірене (ч.ч.1,3 ст. 191, ч. 1, 3, ст. 362 КК України), пише ПІК з посиланням на прокуратуру області.

За даними слідства, 28-річна начальниця відділення вносила неправдиві дані про поповнення платіжних карток через термінал АТ «Укрпошта» та незаконно перерахувала їх на власні карткові рахунки.

“Таким чином вона привласнила майже 160 тис. грн, спричинивши цим збитки державному підприємству поштового зв’язку”, – йдеться у повідомленні.

В ході розслідування жінка відшкодувала гроші в повному обсязі.

Обвинувальний акт розглядатиме суд.

Санкцією ч.3 ст.191 КК України за привласнення чи розтрату чужого майна, яке було ввірене особі, передбачено покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено