Івано-Франківськ

Що будуть робити з уламками зруйнованих споруд в Україні

Наразі Мінрегіон, Міндовкілля, профільні асоціації розробляють механізми утилізації та повторного використання будівельних відходів.

153459 1 large scaled

Мінрегіон разом з Міндовкілля та Конфедерацією будівельників розробляють механізми утилізації та повторного використання будівельних відходів, що утворилися внаслідок руйнувань під час війни.

Про це повідомив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, пише ПІК.

Наразі у регіонах тривають роботи з розбирання завалів, що утворились внаслідок бойових дій, та очищення міст і сіл від уламків зруйнованих об’єктів, тобто будівельних відходів. Ідеться про уламки конструкцій, бетонного та цегляного бою, заповнень віконних та дверних прорізів тощо.

“Такі відходи можна повторно використовувати під час відбудови країни: у будівельних роботах з відновлення пошкоджених об’єктів та виробництві необхідних будівельних матеріалів”, – розповідає Міністр.

Ті відходи, що непридатні для перероблення та вторинного використання, будуть утилізувати способом, який найменше шкодить довкіллю, зазначив Міністр. Наразі Мінрегіон, Міндовкілля, профільні асоціації розробляють механізми утилізації та повторного використання будівельних відходів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено