Івано-Франківськ

У боях за Київ загинув 41-річний військовий з Богородчан

Андрій Зіняк загинув біля села Мила на Житомирській трасі.

У боях за Київ загинув 41-річний військовий з Богородчан

У боях за Київ загинув 41-річний старший лейтенант з Богородчан Андрій Степанович Зіняк. У чоловіка залишилися дружина Катя, донька Яна та батьки. Про це у соцмережі повідомив голова Богородчанської громади Ростислав Заремба, пише ПІК.

Андрію все своє життя він був справжнім бійцем і патріотом, активним учасником Майдану, учасником бойових дій російсько-української війни у 2014-2015 роках, в тому числі найзапекліших боїв за Дебальцево. Служив у новоствореній українській поліції

“Потім переїхав з сім’єю проживати та працювати у місто Вишгород Київської області. Без вагань вступив у лави сил опору, де бійці своїми грудьми зупиняли ворога на підступах до Києва. Ціною свого життя вони врятували не лише нашу столицю, а і всю Україну. Андрій Зіняк загинув біля села Мила на Житомирській трасі”, – написав пан Ростислав.

Панахида прощання відбудеться в Івано-Франківську у Будинку смутку по вулиці Ребета 6 квітня о 12 годині. Після панахиди прах полеглого бійця буде доставлено у Богородчани до батьківського дому. Чин похорону відбудеться у четвер, 7 квітня о 13 годині.
“Прошу всіх богородчанців віддати належну шану нашому земляку. Вічна слава героям!”, – додав очільник Богородчан.
Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено