Івано-Франківськ

В Луганській і Донецькій областях ЗСУ відбили 7 атак ворога – Генштаб

Розпочалася 44 доба героїчного протистояння Українського народу проти російської агресії.

В Луганській і Донецькій областях ЗСУ відбили 7 атак ворога - Генштаб

На території Донецької та Луганської областей наші військові відбили 7 атак ворога, знищили чотири танки, дві артилерійські системи, десять одиниць броньованої та одинадцять – автомобільної техніки противника.

Авіація Повітряних Сил продовжувала завдавати ударів по місцях скупчення ворожих військ. Про це повідомляє у ранковому зведенні, 8 квітня Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“Ворог не перестає завдавати авіаційних ударів та вести обстріли цивільної інфраструктури, зокрема й із застосуванням реактивних систем залпового вогню”, – йдеться у повідомленні.

Таку діяльність зафіксовано в районах населених пунктів Кремінна, Сєверодонецьк, Новотошківське, Попасна, Новозванівка, Суха Балка, Новоселівка Друга, Степне, Троїцьке, Новобахмутівка, Мар’їнка та Солодке.

“В районах населених пунктів Рубіжне, Попасна, Нижнє, Новотошківське, Золоте та Борівське окупанти намагалися здійснювати штурмові дії, успіху не мали”, – додають у Генштабі.

В тимчасово зайнятому місті Ізюм представники так званої “ДНР” виконують функції місцевої “поліції”, здійснюють незаконну перевірку документів, обшуки людей та приміщень місцевого населення.

“Основні зусилля російські загарбники продовжують зосереджувати на захопленні Маріуполя, веденні наступу у районі міста Ізюм, прориві оборони угруповання Об’єднаних сил на Донецькому напрямку. На Південнобузькому напрямку ворог намагається не допустити просування наших військ”, – зазначають у ЗСУ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено