Івано-Франківськ

Президент посмертно присвоїв звання “Героя України” лейтенанту з Долинщини

Старший лейтенант Віталій Бондарук загинув 25 березня у жорстокому бою під Києвом.

Президент присвоїв посмертно звання "Героя України" лейтенанту з Долинщини

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання «Герой України» з орденом «Золота Зірка» за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірності військовій присязі Віталію Бондаруку посмертно. Про це у Фейсбук повідомив голова Долинської громади Іван Дирів, пише ПІК.

“Долинська громада пам’ятає і дякує Герою України Віталію Бондаруку за подвиг в ім’я майбутнього України!”, – написав він.

Довідково: Віталій – випускник Долинського ліцею-інтернату, народився 11 листопада 1997 року в селі Княжолуці. Військовій справі навчався у Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, відтак – Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Спочатку воював у зоні ООС. А з початку війни відважний командир мінометного взводу 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка став на захист Києва. Місяць зі своїми воїнами відбивав ворожі атаки. А 25 березня загинув у жорстокому бою… Світла пам’ять Герою України!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено