Івано-Франківськ

Ситуація на основних напрямках війни: зведення Генштабу на вечір 11 квітня

Ворог не відмовляється від планів щодо повного захоплення території Донецької та Луганської областей.

Ситуація на основних напрямках війни станом на вечір: зведення Генштабу

47 день війни: Україна продовжує героїчно протистояти російській агресії. І Ми вистоїмо! З метою оперативного поповнення втрат підрозділів своїх військ окупаційна влада оголосила у Луганську чергову хвилю мобілізації чоловіків до 65 років. Їх примусово відправляють до військкомату.

Про це інформує у вечірньому зведенні, 11 квітня Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Щодо фронту, то:

На Слобожанському напрямку противник продовжує частково блокувати місто Харків, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню, артилерії та мінометів. В районі міста Ізюм окупанти намагаються утримати рубежі, що були захоплені раніше.
На Донецькому і Таврійському напрямках ворог намагався штурмувати місто Сєверодонецьк, успіху не мав.
Під час обстрілу Попасної застосував тактичний ракетний комплекс “Точка-У”. Спроби просунутися вглиб території України провалилися.
У місті Маріуполь противник проводить штурмові дії в окремих районах міста.
На Південнобузькому напрямку окупанти намагаються закріпитись по адміністративних кордонах Херсонської області. У підрозділах противника спостерігаються непоодинокі випадки дезертирства.
“Росіяни намагаються проводити заходи інформаційно-психологічного впливу на жителів Херсона та області. Вони нав’язують українцям оформлення соціальних виплат, зокрема пенсій, здійснюють розповсюдження інформації щодо російських телеграм-каналів, в яких поширюється нібито “достовірна” інформація”, – йдеться у повідомленні.
На тимчасово зайнятих територіях Запорізької області діють мобільні патрулі та пости з числа мобілізованих мешканців тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей.
Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено