Івано-Франківськ

Залужний сказав важливі слова щодо Маріуполя та його захисників

Вчора з'явилася інформація, що начебто політики вже два тижні не піднімають слухавку, коли їм телефонують з полку "Азов".

676dcf4 81bc483 274457397 4786933168051512 8459482712563897715 n

Маріуполь залишається найгарячішою локаціїю війни Росії проти України. На жаль, вчора на сайті Букви опублікували прикру звістку від імені одного з керівників полку Азов, що захищає Маріуполь, Святослава Паламара, пише ПІК.

“За його словами, політики, які розповідають, що “ми їх підтримуємо, ми постійно на зв’язку”, насправді вже понад два тижні не підіймають слухавку і ніхто ні з ким не спілкується”, – зазначало видання.

Важко сказати, наскільки це відповідає дійсності, але сьогодні Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний (на фото) запевнив, що влада для оборони Маріуполя робить все можливе й неможливе.

“Триває оборона Маріуполя. Зв’язок із підрозділами сил оборони, які героїчно утримують місто, стійкий та підтримується. Наголошую, що проведення оборонних операцій не є темою для публічних обговорень. Ми робимо можливе й неможливе для Перемоги і збереження життя особового складу та мирних мешканців на всіх напрямках. Вірте у Збройні Сили України!”, – написав Залужний на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора  було поширине Звернення від заступника командира полку АЗОВ капітана Святослава Паламара, друга Калини з блокадного міста Маріуполя.

“Захисники Маріуполя роблять неможливе і ви маєте це розуміти. І ви маєте теж робити неможливе, особливо ті, хто так само вірні присязі. Відкинути скорботу, повернути місто, перемогти. Заради тих, хто вже віддав за цю перемогу життя. Маріуполь – Україна!

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено