Івано-Франківськ

До в’язниці на Тернопільщині передали наркотики: вже відомо кому

Таблетки білого кольору направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

278351912 4951627531625636 6883215860980418574 n

На Тернопільщині до співробітників Чортківського районного відділу поліції надійшло повідомлення від чергового установи виконання покарань про те, що в посилці, надісланій на ім’я одного із засуджених, виявлено підозрілу речовину, повідомляє поліція області, пише ПІК.

“Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, пакунок був адресований одному із засуджених. Серед іншого в посилці знаходилися таблетки білого кольору, схожою на наркотичний засіб. Речовий доказ поліцейські вилучили та направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України”, – йдеться у повідомленні.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено