Івано-Франківськ

Сім’я з Прикарпаття виготовляла та збувала наркотики (ФОТО)

На Івано-Франківщині поліцейські повідомили про підозру групі осіб за фактами вчинення ряду наркозлочинів.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

До складу злочинної групи, яка займалася виготовленням та збутом психотропних та особливо небезпечних психотропних речовин, входили троє мешканців Прикарпаття: 34-річний чоловік та двоє жінок 29 та 22 років. Організатора групи затримали в процесуальному порядку, ще двом його спільникам повідомили про підозру.

Про це повідомляє поліція області, пише ПІК.

У ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що наркобізнес організував мешканець Івано-Франківська, який раніше притягався до кримінальної відповідальності. До злочинної діяльності лідер угруповання залучив свою дружину та її сестру.

Немає опису світлини.

“Підозрювані розробили план злочинних дій та розподілили між собою обов’язки. Заздалегідь облаштувавши нарколабораторію, займались безперебійним виготовленням небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах – PVP, амфетаміну, апрофену, які розфасовували та збували особам на території області”, – йдеться у повідомленні.

В ході обшуків за місцем проживання фігурантів, а також у нарколабораторії поліцейські вилучили: психотропні речовини на суму близько 60 тисяч гривень, прекурсори в особливо великих розмірах, лабораторне обладнання, гроші, телефони і чорнові записи та інше.

Завдяки зібраній доказовій базі поліцейські довели причетність підозрюваних до 12 епізодів кримінальних правопорушень, вчинених у складі групи.

2 лютого поточного року організатора злочинної групи затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

28 березня йому та двом спільникам повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст. 307, ч.2, ч.3 ст.311 та ч.2 ст.313 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено