Івано-Франківськ

Лукашенко заявив, що різанина у Бучі – це “спецоперація англійців”

Тим часом Володимир Путін виправдовує війну в Україні та зазначає, що це трагедія.

Сьогодні, 12 квітня, відбулися переговори президента РФ Володимира Путіна та самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Вони обговорили формування єдиного оборонного простору Росії та Білорусі, питання безпеки та плани військових навчань.

Також під час брифінгу самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що різанина у Бучі, яку насправді влаштували російські військові – це, на його думку, спецоперація англійців”, пише ПІК з посиланням на УП.

“Це як у Бучі… Ми якраз обговорювали цю політику – всі кричать, ну треба було запровадити черговий пакет (санкцій – ред.), нам це відомо. Ми докладно обговорювали їхню психологічну спецоперацію, яку провели англійці”, – Лукашенко.

Він вважає, що якби тільки з військовою операцією Росія хоч трохи запізнилася, то по території Росії готувалися завдати нищівного удару, і по сусідніх областях.

Тим часом Володимир Путін називає злочини російських військових у Бучі таким самим “фейком”, яким, за його словами, були твердження міжнародних організацій про застосування хімічної зброї в Сирії. Також він заявив: Те, що відбувається в Україні, — це трагедія. Але вибору не залишили. Питання було тільки в часі”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено