Івано-Франківськ

Вірні до кінця: героїчні захисники Маріуполя звернулися до українців (ВІДЕО)

Морські піхотинці з 36-ї бригади, які захищають Маріуполь від росіян, передали відеозвернення.

photo 2022 04 12 09 24 36

У відео Герої запевнили, що вони не залишили своїх позицій і залишаються вірними Україні, і попросили пам’ятати про ціну спротиву та відстояти перемогу, пише ПІК.  

“Слава Україні! Ми – захисники Маріуполя, 36 бригада морської піхоти, яка до останнього тримала і тримає оборону цього міста. Ми не здавали позицій. Ми тримали кожен клаптик цього міста по нашій можливості. Але реалії такі, що дійсно місто опинилося в блокаді, у кільці – і жодного підвозу боєприпасів, продовольства не відбувалося”.

“Тримали до кінця. Ми вдячні кожному українцю, який вірив і продовжує вірити у морську піхоту. На цій вірі ми протрималися так довго. Ми не залишили своїх позицій. Ми залишилися вірними і залишаємося вірними завжди”.

“І всі українці мають пам’ятати ціну цього супротиву і довершити справу: відстояти перемогу до кінця. Україна, Європа, світ… З вірою в перемогу, ми вірні завжли, вірні до кінця”, – наголосили морпіхи. 

Додамо, що це звернення оприлюднила в мережі журналістка Наталія Нагорна, яка пояснила, що їй скинули відео морських піхотинців 36 бригади. Вона опублікувала відео, “щоб ніхто не міг сказати “їх просто зламалі”. 

Журналістка наголосила, що бійці “досі тримаються, але немає чим триматися” – тож “рахунок (іде) на години”.

Нагадаємо, окупанти здійснили хімічну атаку на Маріуполь.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено