Івано-Франківськ

Росіянам не вдається виконати план з мобілізації у північно-кавказькому регіоні – Генштаб ЗСУ

Основною причиною є небажання населення зазначеного регіону брати участь у бойових діях.

Росіянам не вдається виконати план з мобілізації у північно-кавказькому регіоні - Генштаб ЗСУ

Росіянам не вдається виконати задумані плани. У зв’язку з критичною ситуацією, що склалася з комплектуванням особовим складом бойових підрозділів, командування РФ планує почати новий процес мобілізації на національному рівні. Про це повідомляє у вечірньому зведенні, 14 квітня Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“За задумом, мобілізація, з метою її приховування, буде проводитись паралельно з плановим призовом на військову службу”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, у 126-й окремій бригаді берегової оборони (Перевальне) та 127-й окремій розвідувальній бригаді (Севастополь) втрати складають понад 50 відсотків особового складу.

Щодо ситуації на основних напрямках бойових дій, то:

  • На Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала. Зберігається загроза ракетних ударів з території білорусі по об’єктах нашої Держави.
  • На Сіверському напрямку противник проводить перегрупування підрозділів з їх подальшим зосередженням у прикордонних з Україною районах.
  • На Слобожанському напрямку окупанти проводять розвідку ймовірних напрямків наступу, нарощують систему розвідки та медичного забезпечення. Триває поповнення запасів. Продовжується часткове блокування та обстріли міста Харкова.
  • Окупанти продовжують підготовку до активних дій в районах населених пунктів Слов’янськ та Барвінкове.
  • На Донецькому напрямку ворог основні зусилля зосереджує на встановленні контролю над населеними пунктами Попасна, Рубіжне, Сєвєродонецьк та Слов’янськ.
  • На Південнобузькому напрямку суттєвих змін в обстановці не відбулося.

Противник здійснював спроби прориву нашої оборони в районах населених пунктів Рубіжне, Новотошківське і Мар’їнка. Успіху не мав. Продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено