Івано-Франківськ

Великодня фотозона: у Долині встановлять креативні писанки (ФОТО)

В місті комунальні служби працюють не покладаючи рук: прибирають, вивозять, розчищають.

Великодня фотозона: у Долині встановлять креативні писанки (ФОТО)

У Долині комунальне підприємство «Комунгосп» щоденно працює у штатному режимі над забезпеченням утримання території громади у належному стані. Про це повідомляють на сайті Долинської міської ради, пише ПІК.

У вівторок та середу комунальники впорядковували територію по вулиці Молодіжна – вивозили дерева та гілки. Також обрізали живопліт поблизу дитячої лікарні, що у старій частині міста.

“Тим часом триває підготовка до Великодня –  на території КП “Комунгосп” готують до подальшого встановлення  на площі перед міським Будинком культури креативні писанки, які слугуватимуть для мешканців та гостей фотозоною”, – йдеться у повідомленні.

Не залишаються без уваги і зупинки громадського транспорту та стихійні сміттєзвалища. При цьому наголошують, що не потрібно викидати гілки, старі матраци та будівельне сміття. Все з переліченого можливо самостійно утилізувати, або індивідуально звернутися щодо вивозу до комунальників.

yzobrazhenye viber 2022 04 12 16 06 58 342 scaled yzobrazhenye viber 2022 04 12 18 09 16 488 scaled yzobrazhenye viber 2022 04 13 11 19 38 019 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено