Івано-Франківськ

Ще одна “спецоперація”: рашисти збиватимуть супутники Ілона Маска

Путін наказав Військово-космічним силам Росії вести вогонь на ураження по супутникам Starlink компанії SpaceX американського підприємця Ілона Маска.

6028482afb968153763346e9 1900x large scaled

З такою заявою ранком суботи, 16 квітн 2022 року, виступив заступник голови Ради безпеки РФ, очільник владної партії “Єдина Росія” Дмитро Медведєв. Його заяву оприлюднено на офіційному партійному сайті.

Це пов’язано з новими даними Генерального штабу Російської Федерації. Згідно з отриманими даними, наведення та коригування вогню по флагману Чорноморського флоту – крейсеру “Москва”, здійснювалося за допомогою угруповання супутників Starlink (компанії SpaceX)”, – йдеться у повідомленні.

Цивільні супутники Starlink, метою яких, як наголошують у SpaceX, є виключно забезпечення інтернетом важкодоступних ділянок планети чи зон бойових дій, як нині в Україні, знищуватимуться росіянами,за словами Медведєва, зокрема, над українською територією.

“Дмитро Медведєв повідомив, що для забезпечення безпеки всіх підрозділів, що беруть участь у спеціальній військовій операції, верховним головнокомандувачем (Путіним – ред.) було віддано наказ про знищення угруповання супутників Starlink, що знаходиться над територією Російської Федерації, зони проведення спеціальної військової операції та Чорноморського басейну”, – зазначається на сайті “ЄдРо”.

Росія не займається мілітаризацією космосу, але й не дозволить це робити іншим“, – заявив Медведєв.

Окрім того, Дмитро Медведєв заявив про усунення від займаної посади командувача Чорноморського флоту ВМФ Росії Ігоря Осипова “на час розслідування причин втрати флагмана Чорноморського фото”.

Нагадаємо, Ілон Маск викликав Путіна на поєдинок за Україну.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено