Івано-Франківськ

Футбольний клуб “Прикарпаття” майже в повному складі приєднався до ЗСУ

Гравці вже поступово здобувають базові навички поводження зі зброєю.

73cdc3efcc19922d scaled

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну чоловічий футбольний клуб “Прикарпаття” з Івано-Франківська майже повним складом приєднався до лав Збройних сил України.

Як повідомляють у сюжеті телеканалу “Футбол”, 14 гравців і тренери команди одночасно склали військову присягу, пише ПІК з посиланням на Суспільне. 

Гравці зізнаються, що спершу взяти до рук зброю стримув страх “бути тягарем” серед досвідчених військовослужбовців, проте це побоювання минуло після спілкування з військовим комісаром.

“Був страх не служити, а страх того, щоб не заважати. Бо тут професіонали своєї справи. Це як узяти до професійної команди футболіста з району. Так само брати в армію футболіста, який нічого не вміє. Але коли військком прийшов і пояснив, що нас будуть готувати поступово, дадуть ази, як тримати зброю, як воювати, захищати Україну”, – поділився нападник Василь Цюцюра.

За словами футболіста, їх уже “познайомили з автоматом, навчили його розбирати, чистити, стріляти”, а також “заходити на караул”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено