Івано-Франківськ

Закінчення війни в Україні: у США дещо змінили прогноз

У Конгресі США почали порівнювати те, що відбувається в нашій країні з Корейською війною.

58

У Конгресі США почали порівнювати те, що відбувається в Україні з Корейською війною.

У Вашингтоні не бачать передумов для швидкого закінчення війни в Україні. Там вважають, що військові дії можуть затягнутися до кінця 2022 року, повідомляє Сьогодні з посиланням на Державного секретаря США Ентоні Блінкена, пише ПІК. 

“Зараз немає жодних ознак того, що кінцеві цілі Путіна змінилися, і малоймовірно, що він піде на дипломатичні переговори, якщо не зіткнеться з військовою поразкою”, – вважають у Конгресі.

Публічно радник із національної безпеки Джейк Салліван заявив 14 квітня, що бойові дії в Україні, ймовірно, будуть “затяжними” і продовжуватимуться “місяць або навіть довше”.

Деякі члени Конгресу та їхні помічники потихеньку порівнюють те, що відбувається в Україні, з Корейською війною, яка тривала три роки.

Два інші європейські чиновники заявили, що, на їхню думку, бойові дії на сході України можуть тривати від чотирьох до шести місяців, а потім призвести до глухої ситуації.

“На даний момент Генштаб ЗСУ очікує широкомасштабного наступу на сході України. Наша розвідка разом із Пентагоном чітко бачить, як ворог продовжує нарощувати свої сили у районі Донбасу. Проте також є інформація, що росіянам вже особливо нема чим воювати”, – пише Сьогодні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено