Івано-Франківськ

Окупанти помстилися за утоплену Москву: вдарили ракетами по українському заводу

Постраждав оборонний «Жулянський машинобудівний завод «Візар».

278144458 293130626323738 7729155652057511514 n scaled

15 квітня близько 01:30 ночі Росія нанесла удари по одному з ракетних підприємств державного оборонного-промислового комплексу – ДП «Жулянський машинобудівний завод «Візар», повідомляє пресслужба Держоборонпрому, пише ПІК.

“Це сталося після того, як «ширпотреб» українського виробництва – саме так стверджували у фашистській Росії – потопив флагман Чорноморського флоту РФ вартістю до 1 млрд доларів. Йдеться про дві ракети РК-360МЦ «Нептун» виробництва цілої низки державних та приватних підприємств, які знищили крейсер «Москва» країни-агресора”, –  повідомляє Держоборонпрому.

У відомстві отримують багато запитів від засобів масової інформації з проханням розповісти про подробиці стану справ на підприємстві. Відповіли таким чином:

“Ми дякуємо вам за готовність та жагу говорити світові правду. Однак просимо обмежитися інформацією, яку надають офіційні джерела з власної ініціативи. Хочемо наголосити: попри регулярні ракетні удари та обстріли наших оборонних підприємств, Україні є чим воювати. Динаміка надходження військової та спеціальної техніки до найпотужнішої армії світу — Збройних сил України — тільки зростає”.

  • Світлина від Держоборонпрому.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено