Івано-Франківськ

“Динамо” погодилося вчасно відпустити своїх футболістів до збірної України

Гравці "біло-синіх" зможуть самі вирішити, коли їхати до табору національної команди.

0a03347dd744655df87896141db1101e scaled

Президент київського “Динамо” Ігор Суркіс заявив, що дозволить футболістам столичного клубу раніше вирушити в розташування збірної України для підготовки до матчів плейоф відбору ЧС-2022, повідомляє ТСН, пише ПІК.

“Якщо футболісти вважають, що вони краще підготуються до стикових матчів на зборі у національній команді, ми їх без проблем відпустимо. Вони не раби, я не можу їх не відпустити. Я їм нічого не забороняв. Нехай вони ухвалять рішення і роблять, як вважають за потрібне. Сьогодні футболісти “Динамо” зберуться та висловлять свою позицію. Дай Боже, щоб збірна України пройшла на Чемпіонат світу, і я вірю, що в неї це вийде. Але списати на мене невдачу ні в кого не вийде”, – сказав Суркіс у коментарі FanDay.

Згоду відпустити своїх підопічних до табору головної команди країни також дав головний тренер “Динамо” Мірча Луческу.

“Зі свого боку я не бачу проблеми. Тренер може забрати гравців хоч завтра, якщо захоче, якщо він вважає, що це допоможе у кваліфікації. Це відповідальність тренера, федерації. Але потрібна згода президентів клубів, адже вони платять гравцям. Гравці розчаровані ситуацією. Я сказав їм, що вони можуть покинути клуб у будь-який момент, якщо це необхідно. Знову ж, моя мета – допомогти футболістам підготуватись до ігор за збірну”, – цитує Луческу gsp.ro.

Нагадаємо, раніше “Динамо” повідомило, що відмовляється 29 квітня відпустити своїх гравців до збірної України. Президент столичного клубу Ігор Суркіс заявив, що 12 гравців “біло-синіх”, котрих викликано до національної команди, прибудуть у розпорядження тренерського штабу “синьо-жовтих” 23 травня.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено