Івано-Франківськ

Луганщина: окупанти обстріляли спорткомплекс і будівлю поліції

Окупанти не припиняли обстрілів області 17 квітня та вночі 18 квітня. 

Луганщина: окупанти обстріляли спорткомплекс і будівлю поліцію

Луганщина: ввечері 17 квітня російські військові обстріляли з артилерії будівлю патрульної поліції у Лисичанську. Внаслідок обстрілів шестеро працівників отримали поранення. Вони у лікарні. Про це у Телеграм повідомив очільник ОВА Сергій Гайдай, пише ПІК.

“Вчора о 20:40 був створений артобстріл Лисичанська. Декілька російських снарядів потрапили в адмінбудівлю обласного Управління патрульної поліції. Шістьох співробітників із акубаротравмами госпіталізовано”, – написав він.

Вранці, 18 квітня рашисти влучили у нещодавно відбудований спорткомплекс «Олімп», де тренувалась олімпійська збірна України у Кремінній. По області спалахнули щонайменше 15 житлових будинків.

“Декілька годин тому снаряди росіян поцілили по місцевих об’єктах спортивної інфраструктури. Зокрема, по нещодавно відбудованому за програмою Президента «Велике будівництво» спорткомплексу «Олімп». Площа пожежі, за попередніми підрахунками, складає 2 400 кв. м. Рятувальники на місці – намагаються локалізувати полум’я. Бо впритул розташований лісовий масив”,зазначив очільник Луганщини.

Гайдай також додав, що постраждали житлові масиви й в Рубіжному – з-під завалів трьох будинків евакуйовані семеро місцевих жителів, двох травмованих доправлено до лікарні в Сєвєродонецьку

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено