Івано-Франківськ

Ворог не припиняє ракетно-авіаційні удари по всій Україні – Генштаб ЗСУ

Розпочалася 55 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І МИ обов'язково переможемо!

Ворог не припиняє ракетно-авіаційні удари по всій Україні - Генштаб ЗСУ

Ворог намагається продовжувати наступальні дії у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей, а також утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом. Про це повідомляє у ранковому зведенні 19 квітня, Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“Не припиняються ракетно-авіаційні удари по цивільних об’єктах на всій території України. Протягом попередньої доби відбулась активізація ракетних ударів по об’єктах у західних областях”, – йдеться у повідомленні.

Білорусь продовжує надавати свою територію для завдання авіаційних ударів по України та ведення розвідки об’єктів на нашій території.

Щодо зони бойових дій, то:

  • У Слобожанському та Донецькому операційних районах агресор проводить наступальні та штурмові дії на окремих напрямках. Окупанти продовжують блокувати місто Харків. Зокрема, ворог здійснює перекидання додаткових зенітних ракетних дивізіонів ЗРК “Тор” до Харківської області.
  • На Ізюмському напрямку ворог веде наступальні дії на лівому березі річки Сіверський Донець.  Противник створив систему основних та запасних вогневих позицій для реактивної та ствольної артилерії.
  • На Донецькому і Таврійському напрямках російські окупанти активізували наступальні дії уздовж всієї лінії зіткнення. Основні зусилля ворога зосереджені на прориві оборони наших військ у Луганській та Донецькій областях, а також встановленні повного контролю над містом Маріуполь. У Запорізькій області триває зосередження підрозділів окупаційних військ у визначених районах.
  • На Південнобузькому напрямку основні зусилля ворог зосереджує на виході до адмінмежі Херсонської області. З метою покращення тактичного положення окупанти намагаються вести наступальні дії  Олександрівці. Противник не припиняє обстріли цивільних об’єктів у  Миколаєві.
  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках суттєвих змін не фіксується.
Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу знищили сім повітряних цілей: один літак, чотири БПЛА та дві крилаті ракети.
Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено