Івано-Франківськ

На Херсонщині ворог намагався просунутися в бік Дніпропетровщини: успіху не мав

При спробі гелікоптера Ка-52 здійснити пуски на ураження, нашими ППО був відкритий вогонь, що змусило ворога втекти.
На Херсонщині ворог намагався просунутися в бік Дніпропетровщини: успіху не мав

Фото ілюстративне.

На Херсонщині, зокрема на півночі області російські окупанти під прикриттям артилерійського та танкового вогню на 2 БТРах проводили розвідку боєм в бік Дніпропетровщини. Однак були зупинені вогневим ураженням українських підрозділів, понесли втрати і відступили на попередній рубіж. Про це повідомляє Оперативне командування “Південь”, пише ПІК.

На тимчасово окупованій Херсонщині люди продовжують виходити на мітинги під українським прапором, демонстративно відмовляються купувати і вживати завезені орками продукти.

Рашисти ж тим часом, продовжують підготовку до референдуму, друкують бюлетені, поширюють агітаційну продукцію, блокують українське мовлення та зв’язок.

“В будинках місцевих активістів проводяться обшуки та викрадення людей. Вздовж трас ворожі війська щільно мінують поля, лісосмуги й ґрунтові дороги”, – йдеться у повідомленні.

До слова, вчора, 19 квітня внаслідок ракетного удару уражено будівлю поліклініки одного з населених пунктів на Миколаївщині. Голова обласної ради Ганна Замазєєва повідомила, що є постраждалі, проте скільки, не уточнила.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено