Івано-Франківськ

Львівщина отримає три мільйони польських злотих: на які цілі

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Львівщина отримує з Польщі великі обсяги гуманітарної допомоги для українських переселенців.

З ініціативи Малопольського Воєводства Республіки Польща на чолі з Маршалком Вітольдом Козловскі Львівська обласна військова адміністрація уклала надзвичайно важливий договір про надання фінансової підтримки Україні. Йдеться про три мільйони польських злотих, повідомляє Львівська ОВА, пише ПІК.

“Дякуємо нашим друзям з Малопольського Воєводства та всьому польському народу за розуміння та постійну підтримку України у боротьбі з російським агресором. Разом – переможемо!», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Допомогу спрямують на такі завдання:

1) забезпечення вимушених переселенців належними умовами проживання, засобами особистої гігієни, медичними засобами та обладнанням, продуктами і предметами першої необхідності для задоволення первинних потреб в медичних послугах, а також санітарним транспортом;

2) проведення обладнання, ремонт, реконструкцію, розширення та модернізацію будівель або приміщень, призначених для розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Максим Козицький наголосив, що з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Львівщина отримує велику кількість гуманітарної допомоги з Польщі. Чимало мешканців регіону знайшли прихисток у Польщі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено