Івано-Франківськ

62 день оборони України: ситуація на основних напрямках бойових дій

Угруповання військ ворога ведуть наступальну операцію у Східній операційній зоні.

62 день оборони України: ситуація на основних напрямках бойових дій

62 день героїчного протистояння України проти російської агресії. І МИ обов’язково вистоїмо. Противник продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури. Про це у вечері, 26 квітня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Щодо ситуації на основних напрямках війни, то:

  • На Слобожанському напрямку ворожі угруповання продовжують частково блокувати Харків та обстрілювати його.
  • На Ізюмському напрямку частини та підрозділи окупантів, за підтримки артилерії, проводять наступ у напрямку населеного пункту Барвінкове. З метою розвідки позицій наших військ ворог продовжує застосовувати БПЛА у зазначеному районі.
  • На Донецькому напрямку ворог веде активні дії практично на всій лінії зіткнення. Основні зусилля зосереджуються на взятті під контроль Рубіжного, Попасної та Мар’їнки. Окрім того, російські загарбники не припиняють артилерійські обстріли та авіаційні удари по Маріуполю. Продовжується блокування підрозділів наших військ в районі заводу “Азовсталь”.
  • На Сєверодонецькому напрямку, в рамках перегрупування військ, у напрямку Кремінної окупантами переміщено до танкового батальйону зі складу частин 90-ї танкової дивізії, а також понтонно-мостовий підрозділ зі складу 12-ї окремої інженерної бригади Центрального військового округу.
  • На Південнобузькому та Таврійському напрямках ворог продовжує утримувати зайнятий рубіж.
  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь виконують завдання з посилення охорони ділянки українсько-білоруського кордону.
У прикордонних з Україною районах Бєлгородської області російські окупанти продовжують утримувати польові табори для відновлення боєздатності та підготовки підрозділів.

Віримо в Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено