Івано-Франківськ

Керовані ракети влучили у одне з підприємств: подробиці ранкових атака на Запоріжжя

Як вже повідомляла ПІК, у ранковий час 26 квітня 2022 у місті Запоріжжя сталися три вибухи.

842643bbc4be61ee1173f24yz8754404 w960 scaled

Наразі відомо, що вранці на територію одного з підприємств міста влучили дві рашистські керовані ракети. Третя ракета розірвалася у повітрі.

«Пошкоджень та руйнацій зазнали інфраструктурні об’єкти підприємства. На місці працюють усі відповідні служби», – повідомили у Запорізький ОДА.

За попередньою інформацією відомо щодо одного загиблого та одного пораненого.

Наразі триває ліквідація наслідків події, тому кількість постраждалих може бути уточнена.

photo 2022 04 26 10 46 14 scaled

До слова, дві російські крилаті ракети пролетіли по-над українською АЕС.

Сьогодні, о 6:41 та 6:46 дві крилаті ракети ворога пролетіли на низькій висоті над майданчиком Запорізької АЕС у напрямку м. Запоріжжя. Згодом у Запоріжжі зафіксували вибухи від попадання російських крилатих ракет“, – йдеться в повідомленні “Енергоатому”. 

Зазначається, що ядерний тероризм з боку Росії посилюється, загроза стає дедалі гіршою. За 36 років після Чорнобильської трагедії Росія наражає весь світ на небезпеку повторення ядерної катастрофи.

“Проліт ракет на низькій висоті безпосередньо над майданчиком ЗАЕС, де розташовані 7 ядерних установок з величезною кількостю ядерного матеріалу, створює величезні ризики. Адже ракети можуть влучити в одну чи кілька ядерних установок, а це загрожує ядерною та радіаційною катастрофою всьому світові”, – наголосив керівник ДП “НАЕК “Енергоатом” Петро Котін.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено