Івано-Франківськ

Дався чути Володимир Парасюк: де воює та що каже про рашистів (ФОТО)

Путін йтиме до тієї межі, поки російська армія тут не ляже. А після його приберуть свої ж, вважає Парасюк.

Володимир Парасюк – знаковий учасник Євромайдану та екснардеп – з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну перебуває на фронті. Був мобілізований до 8 окремого полку спецпризначення ЗСУ. Сьогодні воює на сході України, повідомляє Цензор.нет., пише ПІК.

У розмові з журналістом видання Володимир сказав:

“Знаєш, я хлопцям казав: у мене у телефоні є розділ “Обране” – тут номери друзів, знайомих. Третину з них можна видаляти, тому що цих людей вже немає в живих. За короткий період часу я втратив дуже багато друзів та знайомих”. Ти з людиною в окопі ділиш шматок хліба, а завтра проводжаєш в останню путь”…

Думка про рашистів у Парасюка вкрай категорична:

“Загалом це боягузливі дурні, які нічого не вміють. Коли у них трохи спокійніше, починають демонструвати силу. Але коли доходить до контактних боїв та серйозних військових операцій, це сцикуни та ТікТокери. Для нас вони – вороги. Я навіть не хочу розбиратися, чи має хтось із них чи загалом з їхнього збіговиська, яке називається Росія, людські якості. Для мене там немає вибірковості. Думаю, ще на сотні років її взагалі не буде”.

У великому інтерв’ю, яке варто прочитати, Володимир Парасюк своєрідно пригадав Франківщину:

“Якби вони (військові – ред.) не чинили супротив на Київщині, Чернігівщині, Харківщині, Сумщині, ті виродки прийшли б до тебе дуже швидко, де б ти в Україні не був. Чи в Закарпатській області, чи в Івано-Франківській”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено