Івано-Франківськ

На слабу чи на здорову голову виписують премії у владі Долини

Через фінансові непорозуміння у громаді розгорнулася нездорова полеміка під час війни.

33333333333333333 cfd53

Можливо хтось й не знав, але міський голова Долини Іван Дирів повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що “вже котрий день у інформаційному полі нашої громади циркулює одна і та ж картинка з цифрами доплат і премій, нібито взятих з офіційних джерел”, пише ПІК.

Йдеться про доплати владним працівникам.

На думку очільника громадаи така масована інформаційна атака спрямована викликати обурення в суспільстві та направлена на розхитування ситуації в громаді, підрив довіри до влади і т.д. Адже інформація на самій картинці подається із завідомо неправдивими та із значно перебільшеними цифрами.

“Напевно для вас стане несподіванкою, але цей громадянин (який поширює повідомленні – ред.), вже не перший рік перебуває на обліку у лікаря психіатра. Діагноз тут вказувати не потрібно, але думаю, всі здатні усвідомити, що здебільшого таких людей вміло використовують досвідчені маніпулятори, коли хочуть щось перекрутити, розповсюдити, сформувати громадську думку і до того ж ніде не «засвітитись».

Так чи інакше, але про достовірні суми та походження виплат пан Дирів людям нічого не каже, хоча вони запитують саме про це. Голова громади розглядає тему у політичному руслі:

“У цій ситуації можу зробити висновок, що політичні опоненти чи особи, які не дочекалися посад, чи просто недоброзичливці свідомо маніпулюють, сподіваючись, що аудиторія, яка це прочитає, просто полінується перевірити достовірність інформації, або спрацює ефект натовпу”.

До слова, Іван Дирів каже, що “відповідні заяви до компетентних органів я вже подав і обіцяю, що винних буде встановлено і покарано”.

Тим часом, долиняни готові спрямувати декого за російським кораблем.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено