Івано-Франківськ

Колись впав з коня: Пугачов розповів про здоров’я Путіна

До пулу лікарів, які супроводжують російського диктатора, іноді входить нейрохірург – спеціаліст із травм хребта.

680 57f2ac5bd012d

Колишній російський банкір, колишній друг президента РФ Володимира Путіна Сергій Пугачов розповів в інтерв’ю головній редакторці інтернет-видання “ГОРДОН” Олесі Бацман, що після падіння з коня у Путіна виникли проблеми з хребтом, пише ПІК.

“Пугачов і Путін почали спілкуватися з 1996-го і приблизно до 2010 року, вони проводили дуже багато часу разом, зокрема разом святкували дні народження та інші сімейні свята. У ЗМІ Пугачова називали “банкіром Кремля” та “банкіром Путіна”, – зазначає видання.

Тепер Пугачов сказав:

“Здоров’я в нього… Ну, окрім того, як я пам’ятаю, він при мені впав із коня і пошкодив хребет, особливо більше нічого не пам’ятаю такого. Ходив він після цього погано, два місяці лежав, корсет носив”.

За словами Пугачова, після падіння спина турбувала Путіна “довгі роки”.

Бізнесмен не знає, чи має президент РФ інші проблеми зі здоров’ям.

“Нічим іншим він зі мною не ділився… Про якісь онкологічні захворювання він мені не розповідав. У лазні я з ним парився, нічого такого не бачив”, – сказав Пугачов.

Бізнесмен не уточнив, коли саме Путін травмував хребет. За даними російського видання “Проект”, це сталося на початку 2000-х, коли президент РФ захоплювався кінним спортом. Імовірно, через цю травму Путін пізніше почав шкутильгати, а 2016 року переніс або операцію, або “дуже серйозну процедуру”, – повідомило видання.

Як з’ясував “Проект”, до пулу лікарів, які супроводжують Путіна, іноді входить нейрохірург – спеціаліст із травм хребта.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено