Івано-Франківськ

ЗСУ відбили дев’ять атак ворога: головне із ранкового зведення Генштабу

Вороги намагаються втримати свої позиції поблизу Харкова, а також активно проводять розвідку на Ізюмському напрямку.

279453860 305073145139104 8808718333626712574 n 1

“Українські захисники ведуть активну маневрену оборону, в окремих місцях завдають контрударів. Тільки на території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито дев’ять атак ворога, знищено шість танків, одну артилерійську систему, дванадцять одиниць броньованої техніки, один автомобіль та одну зенітну установку”, – наголосили у Генеральному штабі ЗСУ.

Слобожанський напрямок

На Слобожанському напрямку ворог зосереджує свої зусилля, аби утримати позиції поблизу Харкова. Також росіяни обстрілюють українські війська на окремих напрямках.

Ізюмський напрям

Тут за добу росіяни не проводили активних наступальних дій. Проте сили противника зосередились на ведення розвідки, аби виявити оборонні позиції ЗСУ та застосувати артилерію.

Донецький та Таврійський напрямки

Вороги хочуть завадити перегрупуванню українських військ. Для цього російські військові обстрілюють позиції з артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню вздовж всієї лінії зіткнення.

Волинський та Поліський напрям

Ворог активних дій не проводив, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання з посилення охорони ділянки державного кордону з Україною.

Сіверський напрям

Змін у діяльності та складі угруповання противника не виявлено.

“Противник продовжує наступати у Східній операційній зоні. Головна мета ворога та сама – вийти на адміністративні кордони Луганщини та Донеччини, а також утримати сухопутний коридор з Кримом“, – додали у Генштабі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено