Івано-Франківськ

“Люди живуть без даху над головою”: ситуація на Запоріжжі

У Запорізькій області частина населених пунктів опинилась на лінії фронту.

 

051f0000 0aff 0242 10d1 08da187dbb53 w1080 h608 s scaled

Окупанти постійно обстрілюють мирні міста та села, обриваючи життя людей, руйнуючи домівки, знищуючи все, що було важливим для місцевих жителів.

Про це повідомляють у Запорізькій ОВА, пише ПІК.

Жителі Оріхова розповіли про те, як околиці їх містечка щоденно потерпають від ворожої артилерії. Деяким постраждалим нікуди їхати, їх домівки пошкодило снарядами, грошей немає. На деяких городах внаслідок обстрілів з’явилось багато воронок, гине свійська худоба.

“Деякі люди живуть без даху над головою, деяких прихистили інші жителі. Це велике горе”, – заявив речник ЗОВА, полковник Іван Арєф’єв.

У місті складна ситуація з харчовими продуктами. Хліб постачають з перебоями. Нещодавно вдалось доставити гуманітарний вантаж з продовольчими наборами із Запоріжжя.

Зі слів самих місцевих жителів люди, які мали можливість – поїхали. Залишились ті, у кого немає такої можливості, переважно літні люди.

“Зараз дуже складна ситуація у Гуляйполі та інших населених пунктах, які знаходяться під постійними обстрілами, – повідомив Іван Арєф’єв.

Попри регулярні обстріли місцеві жителі вірять у захисників України, вважають їх героями, які захищають Україну від окупантів. Люди чекають на перемогу та сподіваються, що у їх міста якнайшвидше прийде мир.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено