Івано-Франківськ

Українцям розповіли, чи довго ще будуть черги за бензином на АЗС

Першопричиною черг на автозаправках є те, що ворог знищив в Україні низку нафтопереробних підприємств на нафтобаз.

5 main

Директор консалтингової компанії “А-95” Сергій Куюн розповів, коли українці матимуть змогу купувати бензин без черг на АЗС.

Про це він говорив у ефірі телемарафону на каналі “Україна 24”, повідомляє uamotors, пише ПІК.

За словами Куюн, дефіцит палива на українських заправках збережеться і в травні, незважаючи на те, що українські компанії ще у квітні закупили достатню кількість пального для споживачів.

При цьому він наголосив, що влада вже намагається вирішити проблему з дефіцитом палива, проте це досить тривалий процес.

“Проблеми навіть не у нас, а в Європи, яка не має відповідних транспортних потужностей, щоб пальне оперативно доставляти. Українські компанії придбали велику обсяги у квітні, але вони не можуть їх доставити в Україну через брак вогоноцистерн, локомотивів”, – пояснив Куюн.

Крім того, він розповів, що в Україні на даний момент пальне не зберігають на нафтобазах через війну та ракетні обстролели – його одразу ж доставляють на АЗС.

Нагадаємо, що після знищення потужностей Кременчуцького нафтопереробного заводу Україна стала повністю імпортозалежною від постачання бензину та дизеля з Європи.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено