Івано-Франківськ

На окупованих територіях російські загарбники тероризують українських фермерів

Росіяни створюють "колгоспи", викрадають техніку і зерно.

На окупованих територіях російські загарбники тероризують українських фермерів

На окупованих територіях рашистська орда вивезла приблизно 400 тонн зернових, що становить третину всіх запасів регіонів. На Луганщині окупанти створюють «колгоспи» і змушують місцевих фермерів передати у їх власність власну сільськогосподарську техніку. Про це повідомила омбудсмен з прав людини Людмила Денісова у Фейсбук, пише ПІК.

“Через відмову фермера виконати зазначену вище вимогу, рашисти розстріляли його будинок”, – написала вона.

А у Мелітопольському районі Запорізької області окупанти скуповують зерно за двічі заниженою ціною. Фермерам, які відмовляються співпрацювати із загарбниками, погрожують фізичною розправою та конфіскацією зерна разом із сільськогосподарською технікою.
“На сільськогосподарському підприємстві у місті Кам’янка-Дніпровська Запорізької області окупанти викрали понад 60 тонн пшениці, які вивезли на вантажному транспорті, що належить підприємству”, – додала Денісова.
Омбудсмен вкотре звернулася до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення рф в Україну врахувати ці факти воєнних злочинів та порушень прав людини в Україні з боку держави-окупанта.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено