Івано-Франківськ

Чого Україні не вистачає для перемоги у війні, пояснив екс-генерал США – CNN

США і союзники повинні зробити аж чотири речі, щоб витіснити російські війська з української території й захистити кордони Ураїни.

Bez nazvanyya 1 1

Щоб Україна перемогла у війні, США й інші союзники повинні допомогти їй збудувати спеціальні стратегічні сили, які будуть складатися з п’яти бригад. Ці 40 тисяч солдатів будуть добре підготовленими для ведення наступальних операцій, щоб змусити Росію піти з української території.

Про це в інтерв’ю CNN сказав колишній начальник Командування сил спеціального призначення США в Європі генерал Майк Репасс, зазначає Дзеркало тижня, пише ПІК.

“Реппас переконаний, що міжнародна спільнота повинна сильно підвищити свою підтримку, якщо вона хоче, щоб Україна змогла вигнати агресора зі своєї території. Видання нагадує, що Репасс впродовж останніх 6 років співпрацював з ЗСУ на замовлення уряду США”, – зазначає ДТ.

На його думку, в української армії зараз немає достатньої кількості обладнання, вогневої сили і підготовлених солдатів, щоб перемогти у війні.

«У Росії завжди буде більше військ. Вони не обов’язково будуть кращими, але їх буде більше. Як колись говорив Сталін: «Кількість завжди переходить в якість». Більшість розуміє, що це буде битва на виснаження. І в якийсь момент ситуація почне схилятися на користь Росії, якщо не буде додаткових українських сил», – сказав Репасс.

Він додав, що в країнах НАТО й міжнародній спільноті з’являється усвідомлення, що доведеться зробити ще щось, крім забезпечення української армії ресурсами в нинішній битві.

На думку колишнього американського генерала, зараз США і союзники повинні зробити чотири речі.

По-перше, ослабити Росію, підвищуючи українські військові можливості.

По-друге, стримати Москву, нарощуючи оборонні можливості НАТО.

По-третє, деградувати Збройні сили РФ і їхні можливості.

І по-четверте, подбати, щоб Росія обов’язково зазнала поразки в Україні.

А це можна зробити через побудову стратегічних і оперативних резервних сил для України, здатних проводити наступальні операції, щоб витіснити російські війська з української території й захистити кордони країни.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено