Івано-Франківськ

Мешканця Львова пограбували двоє іногородніх: звідки вони є (ФОТО)

Санкція статті за такий злочин передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

279510053 366610675510710 3412750238156506920 n scaled

Поліцейські затримали мешканців Рівного та Волині за підозрою у розбійному нападі на перехожого у Львові, повідомляє обюласна поліція, пише ПІК.

“8 травня близько 20.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 26-річного жителя міста Городок про те, що на нього напали двоє чоловіків. Зловмисники відібрали у нього рюкзак, у якому був ноутбук, інші гаджети, одяг, а також мобільний телефон, документи та гроші, після чого втекли. Подія сталась на вулиці Городоцькій у Львові, при цьому один із нападників погрожував заявнику ножем”, – йдеться у повідомленні.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших підрозділів Львівського районного управління поліції №2.

“Правоохоронці встановили місце перебування та затримали зловмисників у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.Ними виявились 21-річний житель міста Рівне, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема за крадіжки, та мешканець Волинської області віком 26 років. Речові докази у них вилучені, – зазначили у поліції.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманим про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.28 – ч.4 ст.187 (Розбій, вчинений групою осіб в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваним запобіжні заходи.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено