Івано-Франківськ

Окупанти відкрили в Мелітополі свій магазин і торгують краденим з АТБ

Ціни на товари набагато вищі, ніж на частині Запорізької області, яка підконтрольна Україні.

korzinki v atb pr scaled

Росіяни відкрили у тимчасово окупованому Мелітополі, що у Запорізькій області, російський супермаркет “Мєра”, де продають товари, вкрадені з українського АТБ. Про це повідомляє РІА-Мелітополь, пише ПІК.

“Ціни на товари набагато вищі, ніж у підконтрольній частині Запорізької області, де, наприклад, за кілограм цукру просять 27 грн. за кг проти 43 грн. у Мелітополі сьогодні”, – зазначає видання.

Покупці розповідають:

“Товар, явно, залишився від АТБ. Краще б місцеві городяни-мародери винесли. Продаються залишки так званих товарів повсякденного попиту, і зокрема побутової хімії, які навіть стоять на тих самих полицях, помінялися лише цінники. Там же стоять і пляшки з українським пивом, імпортними елітними спиртними напоями, нерозпродані АТБ у зв’язку із забороною на торгівлю алкоголем”.

46 main v1652252306

Як випливає з торгового чека, бізнес” у Мелітополі веде ТОВ “РУСОПТ”. Адреса: Бєлгородська обл., м. Бєлгород, вул. Комсомольська, буд. 45 кв. 91. Керівник компанії – Малько Аліна Олександрівна.

Показово, що основний вид діяльності даного ТОВ – виробництво дерев’яної тари. Відносно компанії в Росії було порушено 5 виконавчих проваджень.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено