Івано-Франківськ

У Бурштинській громаді запустили чат-бот для пошуку роботи

Пошук роботи – наразі актуальний запит серед переселенців.

279900904 310706914581862 5831941272894510781 n

Тому команда Master of Code Global, разом з відділом цифрової трансформації та інформаційної політики Бурштинської міської ради, створила Telegram-бота “Е-робота у Бурштинській громаді” для розміщення вакансій у місті Бурштин та старостинських округах громади.

Про це повідомляє Бурштинська міська рада, пише ПІК.

Е-робота у Бурштинській громаді – це чат-бот, створений для Telegram, який допомагає роботодавцеві у спрощеній формі викласти інформацію про актуальні вакансії та прискорити пошук кандидатів через зручний та популярний месенджер.

“Оскільки з початком війни велика кількість людей перемістилися зі східних регіонів, значно виріс попит на робочі місця. При цьому є підприємства, які активно шукають працівників. Тому був розроблений чат-бот для швидкого розміщення вакансій”, – йдеться у повідомленні.

Як працює чат-бот:

Роботодавець розпочинає активну сесію із чат-ботом, у декілька кліків вносить необхідну інформацію про вакансію та підтверджує її. Після цього, сформована вакансія потрапляє на розгляд модератора, після чого може бути схвалена або не схвалена для публікації у відповідному телеграм-каналі.

“Ми продовжуємо вдосконалення чат-бота, аби він був більш зручним у використанні. Зокрема з’явиться функція редагування вакансії під час її створення, а також інші можливості, які оптимізують роботу модератора та чат-бота”, – додають у повідомленні.

Чат-бот для роботодавців: “Е-робота у Бурштинській громаді”

Телеграм канал для кандидатів, що шукають роботу: “Пропоную роботу (Бурштинська громада)”

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено