Івано-Франківськ

81 день війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Україна продовжує протистояти російській агресії вже майже три місяці. І МИ обов'язково переможемо!

81 день війни: все важливе, що сталося за вечір та ніч 14 травня в огляді Прикарпатської інформаційної корпорації(ПІК).

На Луганщині українців, які побачили звірства окупантів, примусово вивозять в ОРДЛО

e49b31b372a7fe93bc7bb1b7a105bcb0 scaled

Там орки хочуть позбутися небажаних свідків. Чоловіків, які потрапляють на окуповані території, відразу відправляють воювати проти України. 

“Там навіть орки скасували медичні комісії, їм байдуже тепер, кульгавий, косий, хворий, здоровий. Абсолютно байдуже. Всіх відправляють одразу воювати. Відповідно, відправляють в першу хвилю наступу. Там 99% ймовірність, що вони просто загинуть”, – сказав голова ОВА Сергій Гайдай в ефірі 24 каналу.

Він також додав, що рашисти планують мобілізувати й жінок.

“Росіяни відійшли, а наших кинули”: дружини окупантів з “ЛНР” вийшли на мітинг

1652586858 6666

У тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині дружини “мобілізованих” вийшли на стихійний мітинг та заявили, що їхніх чоловіків кинули на полі бою. Вони вимагали зустрічі з ватажком “ЛНР” Леонідом Пасічником. Про це повідомив український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі.

Ранкові вибухи на Львівщині

Ранкові вибухи на Львівщині

Фото ілюстративне.

Вранці 15 травня, під час повітряної тривоги, жителі Львівської області чули серію вибухів. Що це – робота український ППО чи чергова ракетна атака фашистів, наразі не відомо. Повітряна тривога на Львівщині тривала з 3:07 по 5:22 години ранку. Нещодавно очільник області Максим Козицький підтвердив у Телеграм, що це був ракетний удар:

“Сьогодні, 15 травня, близько 04:30 був ракетний удар по одному із об’єктів військової інфраструктури. Станом на цю годину інформації про загиблих та травмованих немає”, – написав він.

Рашисти з “Ураганів” обстріляли Дніпропетровщину

245004 scaled

Ворог опівночі двічі обстріляв Широківську громаду у Криворізькому районі. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram.

“Били з “Ураганів” (реактивна система залпового вогню). Поцілили між селами. Зараз в області спокійно”, – написав він.

Очільник області також додав, що ніхто не постраждав.

Втрати рашистів на українській ЗЕМЛІ

81 день війни в Україні: злочини та втрати окупантів за ніч

Українські захисники знищили російський пункт управління високого рівня у Херсонській області. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович. 

“…Ми накрили пункт управління дуже високого рівня — не нижче бригадного, а може, й вище, у Херсонській області. Чому дуже високого?.. Тому що для правобережжя це дуже високий рівень. І там боєкомплект години три детонував навколо, биту техніку везли. Коротше, добре влучили на Херсонщині”, – сказав він.

Українські захисники і захисниці на Донецькому та Луганському напрямках за добу відбили 12 атак ворога, повідомили в ООС. ЗСУ знищили:

  • 8 танків;
  •  5 артилерійських систем;
  •  9 одиниць бойової броньованої техніки;
  •  5 ворожих автомобілів;

Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили 6 безпілотних літальних апаратів типу «Орлан-10» та один тактичний розвідувальний БпЛА «Елерон».

Віримо в ЗСУ! Слава Україні! Разом до перемоги!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено