Івано-Франківськ

Кремлівська влада показово карає своїх командирів за поразки в Україні

За час російсько-української війни, жодних стратегічних завдань, які планував Путін, рашистам виконати не вдалося.

Кремлівська влада показово карає своїх командирів за поразки в Україні

Щоб зменшити для себе наслідки майбутньої політичної та кримінальної відповідальності, кремлівська влада намагається звинуватити у всіх невдачах та поразках командирів окупаційних частин та з’єднань. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише ПІК.

  • Так, за “героїчну втрату” гордості РФ ракетного крейсера “Москва” був відсторонений від посади та заарештований командувач Чорноморського флоту віце-адмірал Ігор Осипов. Слідчі дії також було розпочато щодо його першого заступника віце-адмірала Сергія Пінчука.
  • За безпрецедентні втрати особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади Владислава Єршова, який керував шостою армією збройних сил рф.
  • З цих же причин відсторонено командира першої танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя. “Всупереч наказу вищого керівництва” генерал відправляв на виконання каральних операцій на територію України строковиків.
  • У зв’язку з незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу в Криму генерал-майора Аркадія Марзоєва.
  • Усунули з посади й командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Михайла Пономарьова.

“Усі ці показові покарання лише сприяють поширенню серед окупантів недовіри до своїх командирів. Воєначальники країни-агресора й надалі продовжують вражати світ своєю некомпетентністю та прагненням до самознищення”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено