Івано-Франківськ

У Болехові вибрали директора школи: суд скасував результати конкурсу

Рішення суду набрало законної сили вчора,16 травня.

Івано-Франківський окружний адміністративний суд задовольнив вимоги позову мешканця Прикарпаття, визнав протиправними та скасував рішення Конкурсної комісії на посаду директора загальноосвітньої школи, а також розпорядження міського голови Болехова,  яким було прийнято на роботу переможця проведеного конкурсу, повідомляє ПІК з посиланням на інформацію суду.

1626863587 img 0cc48dae0eb671d0814ad5263ad10025 v scaled

Суд встановив недотримання порядку формування конкурсної комісії, вимог до її членів.

«Оскільки обставина щодо формування конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на посаду директора Болехівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 з порушенням Закону встановлена у судовому рішенні, правомірність складу цієї конкурсної комісії не підлягає повторному встановленню в межах розгляду цієї справи. При цьому, формування комісії з порушеннями Закону виключає можливість її функціонування як законного органу», – пояснюється у рішенні суду.

Суд роз’яснює, що у межах спірних правовідносин проведення та встановлення результатів конкурсу на посаду директора Болехівської ЗОШ конкурсною комісією, сформованою з порушенням вимог законодавства, має наслідком недійсність результатів такого конкурсу. І відповідне розпорядження щодо прийняття на роботу переможця такого конкурсу, є протиправним та таким, що підлягає скасуванню.

Рішення суду набрало законної сили сьогодні, 16 травня.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено