Івано-Франківськ

Йому назавжди залишиться 21: на війні загинув захисник з Верховинщини

Верховинщину знову сколихнула сумна звістка з фронту.

Йому назавжди залишиться 21: на війні загинув захисник з Верховинщини

На війні з російським окупантом, 12 травня загинув молодий гвардієць з Верховинщини Назар Могорук, уродженець села Демброня. Йому назавжди залишиться 21. Про це повідомляє Верховинська районна рада, пише ПІК.

Народився Назар в селі Дземброня, згодом з батьками переїхав у  Харків. Після закінчення школи закінчив Харківський механічний технікум, а в грудні 2020 року був призваний до лав Національної гвардії України.

“Неймовірно добрий, світлий та щедрий, вірний друг”, – розповідає про хлопця тітка Катерина Ілюк.

Назар любив спорт, займався кікбоксингом, був неодноразовим призером. Готовий був віддати все для інших, не залишивши собі нічого.

“Горе батьків, які втратили сина на війні, не розділить ніхто. Лише Бог знає про їх біль втрати. А ми маємо віддати шану та вічно пам’ятати про подвиг українського Героя!”, – йдеться у повідомленні.

Віддати останню шану Герою верховинці зможуть завтра, 19 травня, зустрівши його тіло у Верховині біля стели Героїв Небесної сотні, а поховають Назара в п’ятницю, 20 травня, в селі Ільці, поряд з могилою бабусі, яку він дуже любив і до якої часто приїжджав.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено