Івано-Франківськ

Франківська громада готується до купального сезону (ФОТО)

Сьогодні, 19 травня під мостом на Пасічній водолази розчищали акваторію річки Бистриці.

bb1be94f b88c 4592 bbd8 2ced8775e060

Ігор Влізло, начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Івано-Франківської міськради каже, що місто та громада готується до купального сезону, пише ПІК.

“Традиційно, до 1 червня, на території Франківської громади здійснюються заходи до підготовки русла річок Бистиця Солотвинська та Надвірнянська до купального сезону. Цього року ми не тільки обстежуємо водойми, тобто підіймаємо металічні предмети, пляшки, ми ще витягуємо куски дерев, або цілі дерева, гілля, те, що мішає нашим громадянам відпочивати, те, що може завдати якусь шкоду”, – сказав Ігор Влізло.

Попередньо вже повністю прочистили русло річки Бистриця Солотвинська в районі пішохідного мосту.

“Ми підняли 60 плит з води і мінімум 2-3 прицепа дерев. Зараз ми працюємо в районі Пасічнянського моста. Залучена техніка комунальних підприємств. Також ця частина обстежена нашими водолазами. Надалі повністю завершать обстеження водойм на території міста. Уже обстежили і прочистили міське озеро. На берег підняли 300 кг ріжучих і металічних предметів, плити”, – додав Ігор Влізло.

a70a09d8 99ba 487f b703 83a0588529d5

З понеділка почнуть працювати по селах громади. Завершити підготовку до купального сезону у громаді планують наступного тижня.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено