Івано-Франківськ

Франківські викладачі і студенти придбали автомобіль для ЗСУ

Відтепер автівка допомагатиме нашим захисникам із «Карпатської січі».

DSC 5043 scaled

Франківські викладачі і студенти придбали автомобіль для ЗСУ.

“Кілька тижнів тому до команди Університету Короля Данила звернувся їхній викладач, який сьогодні боронить Україну від окупантів. Він розповів, що його роті дуже потрібен автомобіль, щоб ефективно виконувати бойові завдання”, – повідомляє прес-служба університету.

Університет Короля Данила, спільно з фондом викладача УКД Олега Чигера «З покликом у серці» організували збір коштів на покупку автомобіля. Також їм допомогли друзі із компанії blago developer.

Команді волонтерів вдалося зібрати кошти, знайти авто і купити його. Технічне обслуговування цього автомобілю безкоштовно зробили ТЗОВ АТП. Відтепер автівка допомагатиме нашим захисникам із «Карпатської січі».

«Це особливе відчуття, коли до збору коштів долучається уся величезна команда: і керівництво навчального закладу, і викладачі, і наші студенти. Коли спостерігаєш, як кожна людина робить свій вклад у наближення такої довгоочікуваної Перемоги. Ми дякуємо українським воїнам за щоденну боротьбу. Дякуємо українцям за єдність та допомогу нашим захисникам», – наголосив ректор Університету Короля Данила Мирослав Луцький.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено