Івано-Франківськ

Ізолювати від суспільства: Калуський суд виніс вирок чоловіку, який розбещував неповнолітніх

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся, попросив вибачення у потерпілих.

unnamed 9

Суд завершив розгляд кримінального провадження про обвинувачення місцевого мешканця, який вчинив умисні дії, що виразились у розбещенні неповнолітніх, та розповсюдженні  зображень порнографічного характеру,  що містять дитячу порнографію, пише ПІК.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаявся, попросив вибачення у потерпілих. Просив суворо його не карати“, – повідомили подробиці у Калуському міськрайонному суду.

Захисник обвинуваченого просив суд при призначенні покарання врахувати ті обставини, що обвинувачений у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень вину визнав повністю, вибачився перед потерпілими.

У процесі розгляду справи, суд прийшов до переконання, що виправлення і перевиховання обвинуваченого можливі при ізоляції його від суспільства з обранням покарання у виді позбавлення волі.

Таким чином суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6  місяців.

Одночасно суд постановив включити інформацію про обвинуваченого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини  проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено