Івано-Франківськ

Де можна безпечно обміняти криптовалюту сьогодні в Україні

Власники криптовалюти з України часто стикаються з проблемою, коли їм нема де обміняти фіатні гроші на крипту чи навпаки.

PA 60194705 1 11112 scaled

У мережі зареєстровано достатньо онлайн-обмінників, але переконатися в їхній надійності не завжди виходить. Додамо до цього той факт, що фейкові обмінники – це один із найпоширеніших способів шахрайства у цій сфері.

Цифрові активи масово входять в оборот, дедалі більше людей відкривають рахунки на біржах і намагаються торгувати. В Україні криптовалюту використовують одразу в кількох цілях. Хтось вибирає її як довгостроковий інвестиційний інструмент, хтось зберігає коїни «до потреби», а деякі трейдери використовують їх як платіжний засіб. У будь-якому разі масовий попит на цифрові гроші породжує потребу у допоміжних платформах, які б полегшували їх оборот. BUYBank – один із таких сервісів.

Чому ви можете довіряти BUYBank обміннику? Компанія працює у всіх областях України і вже відкрила два відділення у Києві та Одесі. Таким чином, купівлю чи продаж монет можна зробити через касу. Професійні співробітники техпідтримки дадуть відповіді на будь-які запитання клієнтів телефоном або в чаті Telegram.

Отже, уявімо, що ви вже вибрали BUYBank і хочете купити біткоін за гривні за допомогою інтуїтивно зрозумілого алгоритму сервісу. Для цього необхідно:

  • зайти на сайт та на сторінці покупки ввести суму у гривнях або кількість необхідних монет;
  • ввести номер телефону;
  • ввести номер криптовалютного гаманця, на який після підтвердження оплати будуть зараховані біткоїни;
  • вказати місто обміну (якщо покупка проводиться за готівку) та натиснути кнопку «Купити BTC».

На сторінці оплати доступна актуальна ціна біткоїну в гривнях та доларах, а також зміна курсу протягом останньої доби та тижневий графік коливань.

Якщо ж ви знаходитесь у Києві чи Одесі — здійснити обмін можна безпосередньо в офісі компанії. Для здійснення покупки необхідно озвучити співробітнику бажану кількість біткоїнів або суму у гривнях або доларах, яку ви плануєте витратити. Також повідомте номер вашого цифрового гаманця. Далі залишиться відвідати офіс у зручний час, сплатити готівку у касу та чекати надходження цифрових грошей на криптовалютний рахунок.

Переваги обмінника біткоїнів та інших криптовалют BUYBank:

  • Можливість купити біткоін в Україні як онлайн, так і офлайн.
  • Доступ до онлайн-обмінника в будь-який час і будь-якого дня.
  • Гарантія конфіденційності даних клієнтів. Усі угоди проводяться на окремому захищеному шлюзі. Безпека транзакцій забезпечена SSL протоколом із 256-бітним шифруванням.
  • Понад 95% позитивних відгуків щодо роботи сервісу.

Обменник биткоин на приват24 дозволяє здійснювати безпечний обмін криптовалюти на фіатні гроші і навпаки. Докладніші умови роботи компанії можна знайти на сайті buybank.io. Інвестуйте у цифрові активи разом із BUYBank!

ПРОМО 

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено