Івано-Франківськ

Олена Зеленська розповіла, як змінилась їхня з президентом родина за час війни

Перша леді поділилася й тим, чи бачиться з чоловіком та як повідомила дітям про війну.

273769967 607547560829158 1619738655933216226 n scaled

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, як довго не бачилася з чоловіком та як змінилася родина президента за час війни. А також про те, як розповіла дітям про війну.

За словами Зеленської, їхня родина, як багато українських сімей, зараз роз‘єднана.

Про це вона сказала в інтерв’ю “Фактам ICTV” в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Він (президент України Володимир Зеленський – ред.) живе на роботі. Ми його майже не бачимо. Два з половиною місяці ми взагалі не бачилися, спілкувалися тільки телефоном”, – каже перша леді.

Зеленська зазначає, що останнім часом у їхньої родини нарешті з’явилося кілька можливостей побути разом, зокрема через публічні заходи.

“І я вам також вдячна за цю можливість, тому що ми зараз проводимо час разом. Побачення в ефірі. Це така чудова нагода попити разом чаю”, – каже подружжя.

За словами Зеленської, їхня родина за час війни не надто змінилась – у сім‘ї, як і раніше, панує лад.

“Не можу сказати, що наша родина дуже змінилась. Ми тримаємося, все добре, в нашій родині так само лад. На жаль, ми не можемо посидіти, повечеряти всією родиною, поговорити про всі справи”, – каже перша леді.

Водночас президент каже, що вони з дружиною вечеряють разом віртуально — щодня розповідають, хто і що мав на вечерю.

“Як і всі, ми чекаємо, що можна буде об‘єднатися знову, як і всі родини в Україні, які роз‘єднані зараз, які чекають на своїх рідних, близьких, які хочуть знову бути разом”, – каже Зеленська.

Також Олена Зеленська розповіла, як повідомила дітям про те, що почалася війна.

“Їм потрібно було щось пояснити, коли ти їх розбудив о 4 ранку і сказав, давайте на всяк випадок зберемо речі. Але вони мене навіть здивували. Ну я намагалася бути енергійною, веселою, нібито нічого такого не сталося. І вони якось дисципліновано виконували всі мої вказівки, швидко збиралися. Вже потім, через якийсь час приходить розуміння того, що не знаємо, коли побачимо тата знову, і були сльози кілька разів. Але все ж таки вони тримаються. Молодці. Як тато. Знаючи, що він витримає, і вони витрамають”, – зазначила вона.

Читайте також:

Я прокинулася від дивних звуків. Чоловіка у ліжку не було – Олена Зеленська

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено