Івано-Франківськ

Я прокинулася від дивних звуків. Чоловіка у ліжку не було – Олена Зеленська

Дружина Президента України Володимира Зеленського розповіла, як дізналася про напад РФ на Україну.

Олена Зеленська: нам із дітьми було наказано переміститися у безпечне місце. З того часу ми спілкуємося з Володимиром лише по телефону.

Про це дружина українського президента Володимира Зеленського розповіла в інтерв’ю американському Vogue, текст якого 8 квітня  опублікований на сайті української редакції видання, повідомляє  ПІК.

Олена достименно відновила в пам’яті, якою була її з чоловіком реакція у перші хвилини нападу РФ на Україну.

“Так, ми всі останні тижні жили у напрузі, всюди говорили про можливе вторгнення. Але до кінця не вірилося, що таке може статися. У ХХІ столітті? У сучасному світі? Я прокинулася від дивних глухих звуків. Десь близько п’ятої ранку. Не відразу навіть зрозуміла, що це вибухи. Чоловіка поряд у ліжку не було. Я встала і побачила його, він був уже одягнений”, – пригадує Олена.

Вона зізналася, що на той момент зазнала розгубленості, але паніки не було. У відповідь на запитання, що їй та дітям тепер робити, Зеленський попросив зібрати речі першої необхідності та документи, чекати від нього повідомлень, а сам поїхав.

“У перші дні я сподівалася, що нам можна залишитися всім разом. Але Офіс президента перетворився на військовий об’єкт. Президент із командою там і трудяться, і живуть. Тому нам з дітьми було наказано переміститися в безпечне місце. Якщо в Україні взагалі можна зараз знайти абсолютно безпечне місце. З того часу ми спілкуємося з Володимиром лише телефоном”, – сказала дружина українського президента.

Вона також додала:

“Знаєте, війна вмить поєднала особисте і громадянське. І в цьому, мабуть, була фатальна помилка тирана, який на нас напав”.

Нагадаємо, що Путін покинув свою дружину Людмилу у 2013-му, цинічно зробивши заяву про розлучення в антракті театральної вистави, перед телекамерами.

Контекст: Володимир та Олена Зеленські живуть у шлюбі з 2003 року. Вони мають двох дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го. Пара разом працювала у студії “Квартал 95”.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено