Івано-Франківськ

Гарячі точки: як змінилася ситуація в регіонах станом на 22 травня (МАПА)

Рашисти обстрілюють схід та південь України, ворог мінує дороги і мости, якими жителі Херсонщини намагаються виїхати на підконтрольну територію

DraftUkraineCoTMay212022

Зведена інформація керівників військових адміністрації станом на ранок неділі, 22 травня 2022, пише ПІК. 

Харківщина

Вночі у Харкові — поодинокі обстріли, постраждалих немає. Протягом доби — 8 поранених внаслідок обстрілів по області, в тому числі 5 осіб — в місті Харків, Лозівський р-н – 1 людина, смт Шевченкове – 1 людина, Чугуївський р-н – 1 людина.

Kharkiv Battle Map Draft May 212022

Луганщина

Ситуація в області залишається напруженою. Одна людина загинула, двоє поранених. Сєверодонецьк штурмували відразу із чотирьох сторін, але отримали гідну відсіч й відійшли на попередні позиції. Артилерійські та мінометні обстріли житлових кварталів — цілодобово.

У Сєверодонецьку за добу пошкоджено сім будинків, також пошкодження будинків у Лисичанську, Тошківці, Нирковому, Врубівці, у Гірському, Золотому, Привіллі. Між Сєверодонецьком та Лисичанськом зруйнований проліт мосту поблизу залізничного вокзалу.

Severodonetsk Battle Map Draft May 212022

Донеччина

За добу — 16 обстрілів 11 населених пунктів (стрілецька зброя, танки, артилерія, міномети, авіаобстріл, РСЗВ “Град”).

Підвищення інтенсивності обстрілів поблизу міст Соледар, Святогірськ, Бахмут, Авдіївка, Миколаївка, Торецьк. Тривають бої в районі Лиману й Райгородка. За добу в області — 7 загиблих і 10 поранених цивільних.

Luhansk Battle Map Draft May 212022

Миколаївщина

Вночі були обстріли у Широківській громаді. Згоріли 3 будинки внаслідок прямих влучань. Потерпілих немає. Вдень, вночі і на даний час ідуть обстріли у Березнегуватській громаді. Інформації по потерпілим і пошкодженням наразі немає

Також уночі зазнав обстрілів Миколаїв, на жаль, є 5 постраждалих. Інші деталі та наслідки з’ясовуються.

Kherson Mykolaiv Battle Map Draft May 212022

Херсонщина

Стабільно складна ситуація на території всій області, минулої доби — вибухи та обстріли у всіх районах. Підтверджується інформація від жителів тергромад щодо мінування мостів та доріг, якими жителі Херсонщини намагаються виїхати на підконтрольну територію.

У населених пунктах Високопільської, Станіславської, Калинівської, Нововоронцовської, Великоолександрівської тергромад, які межують з сусідніми областями та знаходяться  на лінії фронту, відсутня вода, світло та газ.

Запоріжжя

Близько другої години ночі сталося три прильоти ракет по селу біля міста Запоріжжя. Подробиці та наслідки з’ясовуються.

Відносно спокійно

На Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Одеській, Вінницькій, Дніпропетровській, Тернопільській, Львівській, Хмельницькій областях, на Житомирщині, Кіровоградщині, Черкащині, Київщині, Чернігівщині, Сумщині та Полтавщині.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено