Івано-Франківськ

На Донбасі Україна зберігає ефективне командування силами, – британська розвідка

У розвідці Британії заявили, що у разі просування лінії фронту на Донбасі далі на захід окупанти матимуть труднощі з матеріально-технічним

a19f1ae war map 23 05 22

РФ посилила інтенсивність своїх операцій на Донбасі, намагаючись оточити Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне. Наразі північний та південний фланги росіян у цьому районі розділяють приблизно 25 км території, яку контролює Україна.

Про це повідомляє міноборони Британії у twitter.     

У розвідці відзначають, що українці чинили сильний опір: сили зайняли добре окопані оборонні позиції. Вони дійшли висновку, що Операція об’єднаних сил України, яка давно розпочалася зберігає ефективне командування та контроль над цією ділянкою фронту, пише ПІК із посиланням на “Еспресо”.

Водночас у розвідці Британії констатують, що Росія досягла деяких локальних успіхів, частково завдяки зосередженню артилерійських підрозділів.

“Захоплення Росією Сєвєродонецького плацдарму призведе до окупації всієї Луганської області. Хоча наразі на цій  операції зосереджені головні зусилля Росії, вона є лише частиною російської кампанії із захоплення Донбасу. Якщо лінія фронту на Донбасі просуватиметься далі на захід, це розширить російські лінії зв’язку, а її сили постануть перед подальшими труднощами з матеріально-технічним забезпеченням”, – дійшли висновку в міноборони Британії.

FTf5tdzX0AEODLB scaled

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено