Івано-Франківськ

90 день війни: злочини та втрати окупантів за ніч

Розпочалась 90 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

678

ПІК зібрала інформацію про злочини та втрати російських окупантів станом на ранок 24 травня.

Ракетні удари по Дніпропетровщині

Ввечері у понеділок, 23 травня, Росія випустила чотири ракети по Дніпропетровщині.

Ракети вдарили по залізничній інфраструктурі у Павлоградському та Синельниківському районах. Внаслідок ракетних ударів пошкоджено серйозно залізничні колії та контактну мережу.

“У нас одразу чотири вечірні “прильоти”. Ракети вдарили по залізничній інфраструктурі у Павлоградському та Синельниківському районах. Є серйозні руйнування залізничної колії та контактної мережі. Коли поновимо рух, поки незрозуміло”, – зауважив очільник області.

Він додав, у результаті потужних вибухів у 12 будинках поряд – пошкоджені дахи та вибиті вікна. На щастя, люди не постраждали.

Троє людей загинули: на Херсонщині росіяни з "Градів" обстріляли колону авто

Росіяни розстрілювали людей

Під час просування українських підрозділів Миколаївщиною в бік Херсонщини виявили декілька цивільних автівок із понівеченими та розстріляними тілами людей.

Про це інформує оперативне командування “Південь”.

Росіяни вимагають хабарі від 3 до 5 тисяч гривень з людей, які хочуть виїхати з окупованого Мелітополя.

“Росіяни намагаються заробити грошей за допомогою збройного тиску на мирних людей в Мелітополі. Так, з мелітопольців, які хочуть покинути місто, російські військові вимагають на блокпостах від 3 до 5 тисяч гривень. Ті, хто не має таких грошей, приречені залишитися в заручниках у російських терористів, в умовах безробіття, дефіциту та терору”, – повідомляє Запорізька ОВА.

94
Втрати окупантів
За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках відбито шістнадцять атак ворога, знищено вісім танків, двадцять дві одиниці бойової броньованої техніки та один ворожий автомобіль.
Авіаційні підрозділи Повітряних Сил та протиповітряної оборони Сухопутних військ знищили шість БпЛА, ворожу крилату ракету та тридцять бойових броньованих машин.
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено