Івано-Франківськ

Росіяни з мінометів обстріляли прикордонників на Сумщині – Генштаб

Триває 94 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І Ми продовжуємо вірити у ЗСУ і нашу перемогу!

Ситуація на фронті: росіяни чотири рази з мінометів обстріляли прикордонників на Сумщині

Ситуація на фронті на вечір, 28 травня залишається напруженою. Основна мета ворога на Донецькому напрямку – оточення наших військ у районах міст Лисичанськ і Сєверодонецьк та вихід на адміністративний кордон Луганської області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • У білорусі ввели обмеження на в‘їзд та перебування у прикордонних з Україною областях з метою забезпечення посиленого адміністративно-поліцейського та контррозвідувального режимів до 31 серпня.
  • Росіяни чотири рази вдарили з мінометів позиції підрозділів прикордонної служби Сумщини. Також літак оперативно-тактичної авіації курської області завдав ракетного удару по цивільному промисловому об’єкту.
  • На Слов’янському напрямку ворог готується до поновлення наступу на окремих напрямках. Перекидає залізницею озброєння, військову техніку та інші матеріальні засоби з території рф в район Куп’янська Харківської області.
  • Внаслідок наступу підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки Херсонської області. Бої тривають.
  • У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебуває два носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”.
  • На Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог вів контрбатарейну боротьбу і здійснював вогневе ураження наших військ.
Віримо у Збройні Сили України! Разом до перемоги!Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено