Івано-Франківськ

Чому Петра Порошенка вдруге не випустили за кордон

Порошенко хотів поїхати до Литви для участі у Парламентській асамблеї НАТО.

ae845aa 9a1e8bb 5750938 91c7357 0ac11cc poroshenko larin 690

Екс-президенту України, лідеру опозиційної партії “Європейська солідарність” Петру Порошенку прикордонники вдруге поспіль не дозволили виїхати з країни, коли він мав намір перетнути кордон із Польщею. Про це повідомляє DW, пише ПІК.

За даними його партії, Порошенко хотів поїхати до Литви для участі у Парламентській асамблеї НАТО. Соратники п’ятого президента України звинувачують владу в Києві в “політичному замовленні”, стверджуючи, що правоохоронці не мають підстав для відмови Порошенку у виїзді, оскільки він, будучи народним депутатом, не є військовозобов’язаним і має на руках документи про робоче відрядження.

“Цього разу QR код зчитувався, відрядження дійсне, Стефанчук підтвердив, Парламентська асамблея НАТО почала роботу. Але прикордонники тепер кажуть, що “представив не всі документи”, але не кажуть які “не всі”… ,- написала в соцмережі народний депутат Вікторія Сюмар.

Як повідомлялося, нардеп Медведчук, який перебуває під слідством, розповів, як начебто Порошенко з “подільниками” налагодили постачання вугілля в Україну від бойовиків “Л/ДНР”.

Читайте також:
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено